Internet doet het nog

Ik loop al kweetnie hoelang te tobben met mijn internet. Omdat het al zo lang duurde en ik verschillende malen de internet provider had gebeld, had ik om een nieuwe router gevraagd en deze heb ik van het weekend gekregen.

Nóg bleef ik problemen houden met mijn internet. Dus ik dacht dat ik mijn server misschien te zwaar belastte en had even een grote schoonmaak gehouden. Ook dit mocht niet baten.

De laatste mogelijkheid was nog de bekabeling. Ik dus alle apparaten losgekoppeld en één voor één aangesloten. Zodra ik weer problemen kreeg met het internet verving ik de kabel en viola…. daar zat het probleem!!! Er zat een oude kabel tussen die geen duplex verkeer ondersteunde. Ik kan wel even zonder dat apparaat, maar moet nu dus wel een nieuwe kabel aanschaffen voor dat apparaat. De belangrijkste apparaten zijn weer aangesloten en ik heb de hele dag nog geen problemen met mijn internet of WiFi gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *