Lekker bezig

Vandaag ben ik goed op dreef. Om 8 uur kwam ik mijn bedje uit en na een paar bakjes koffie heb ik de kattenbakken gedaan. Daarna kwam een vriend op visite. Uiteraard kwam die vriend voor de koffie en om mijn katjes te verwennen met snoepjes.

Toen hij weg was heb ik me vol gestouwd met afval dat naar de container moest. Het was aardig wat omdat ik twee kattenbakken compleet ververst heb.

Zo gezegd, zo gedaan en het afval zat in de container. Ik ben daarna naar mijn schuur gelopen en heb de fiets gepakt om even een bakkie te doen bij het Repair Café. We hebben even bijgekletst en iemand fietste met mij mee naar de Lidl, want we hadden beide boodschappen nodig.

Nu ben ik al weer even thuis en zit even achter de computer. Ik ga ze de vogelkooi een flinke beurt geven en ervoor zorgen dat de vogels voldoende eten en drinken hebben. Ook wil ik hierboven nog stofzuigen en mijn bed verschonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *