Zoveel positiefs

Gisteren na het avond eten ben ik begonnen met 2 houten bankjes op balkon uit elkaar te halen. Vandaag heb ik dat project afgerond en het grootste deel van mijn balkon geveegd.

Vanmiddag heb ik voor het eerst sinds tijden weer eens auto gereden. Even twee tuinstoelen opgehaald aan de andere kant van het dorp bij een vriendin. Ondanks dat ik vooral de smalle straatjes en het amper vinden van een parkeerplek erg spannend vond ging het erg goed.

Ook ben ik heel blij met deze tuinstoelen. Ze staan nu in de woonkamer, waar ze ook erg leuk staan hihi. Ze zijn wel inklapbaar maar wilde het even uitproberen. Waarschijnlijk zet ik ze bij slecht weer in de woonkamer.

Nu nog naar de stort om het hout van de bankjes weg te brengen. Ik hoop voor donderdag te gaan met mijn vriend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *