2 uur gefietst

Vanmiddag heb ik twee uur gefietst door de polder met 3 vrienden. We hielden goed afstand gezien het corona virus, dus zover ik weet hielden we ons aan de regels. Onderweg kwamen we langs een zaak die ook kiezelsteentjes verkochten en die had ik nodig voor op mijn balkon, dus gelijk een zak meegenomen.

Na het fietsen heb ik nog 1,5 uur in de zon op balkon gezeten. Op een gegeven moment stonden de zweet druppels gewoon op mijn voorhoofd, en dat bij 16 graden. Beloofd wat van de zomer hihi.

Rond 17u was ik bij mijn vriend en hebben we heerlijke goulash met rijst gegeten en daarna een stukje van een Spiderman film. Aangezien ik goed moe was ben ik halverwege naar huis gegaan.

Was maar goed ook, want ik was eigenlijk vergeten dat er gevraagd was om een kaarsje in de tuin of op balkon om 21:00 te branden voor de corona patiƫnten die zijn overleden en daar wilde ik toch aan meedoen. Ik was 20u30 thuis en heb om 21:00 netjes een kaarsje op balkon aangestoken en er even bij gezeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *