Eindelijk heb ik ze

Vanavond zag ik gratis tuinstoel kussens voorbij komen op de weggeefhoek op Facebook. Ik had al eerder op andere gereageerd, maar daar hadden al meer mensen op gereageerd dus daar werd ik het niet. Maar bij die van vanavond was ik de eerste en kon er gelijk 2 ophalen!!! Zo blij mee!!!

Ik had wel kussens voor mijn tuinstoelen, maar die zijn zo dun, dat ze niet blijven zitten als je ze gebruikt. Deze ‘nieuwe’ zijn lekker dik en blijven vast goed zitten. Die anderen gooi ik maar weg.

Nu krijg ik nog 2 goede stevige houten tuinstoelen. Laatst zijn er twee van mij kapot gegaan en heb ik nu geen setje meer op balkon staan. Er staat nu één metalen en één van plastic. Geen gezicht toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *