Gezellig & Actief

Ja…. ik ben best tevreden over mijn zondag. En ook wel stiekem trots op mezelf 🙂

Vanmorgen heb ik een uurtje in mn eentje gewandeld. Beetje door de Kerkstraat en langs de Singel. Ook ben ik even op de begraafplaats geweest.

Toen ik weer thuis was rond 12 uur heb ik beneden de boel gestofzuigd en een happie gegeten. Om 14 uur had ik afgesproken met iemand van de inloop om bij hem voor op het bankie even een peukie te roken. Dat werd weer een uur wandelen hihi. We zijn eerst wel een peuk op het bankie wezen roken, maar daarna zijn we naar het tankstation gewandeld en langs de rivier richting de waterbus. Daar hebben we weer even op een bankie gezeten met uitzicht op de rivier. Het was daar wat frisjes omdat er een venijnig windje stond.
Na weer wat gerookt te hebben zijn we over de dijk naar het bankje gelopen waar we begonnen zijn. Daar heb ik hem achtergelaten en ben alleen naar huis gelopen. Ik was rond 15 uur weer thuis.

Aangezien ik weer wat trek had gekregen van het wandelen heb ik een boterham gemaakt met gevuld eitje salade. Dat smaakte goed!

Rond 17u stond er een vriend met eten voor de deur en hebben we samen gegeten en daarna nog even een bakkie koffie gedronken. Anderhalf uur later ging hij weer weg. Later op de avond kwam een vriendin een bakkie doen. Ze had nog een vrouwtje bij d’r. We hebben gezellig zitten kletsen en thee gedronken.

En nu heb ik nog steeds geen zin om te slapen. Ik ben nog aan het nagenioeten van de positieve en actieve dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *