Weekendje Vriendje

Vrijdag avond is mijn vriend bij mij koffie komen drinken. Hij had lekkere gebakjes meegenomen. Omdat ik de hele week al rugpijn had heeft hij heerlijk mijn rug gemasseerd.

Zaterdag was hij jarig en uiteraard wilde ik dan bij hem zijn. Ik ben er in de middag al heen gegaan op de fiets en was iets voor 11 uur ’s avonds pas weer thuis. Hij had op heerlijke chinees getrakteerd.

Ik had de afgelopen twee weken al 2 kadootjes voor hem online besteld zodat ik ze op tijd binnen had. Net heb ik nog een derde kado besteld en laat ik naar zijn huis sturen. Hij zal wel verrast zijn, want ik wil dit hem niet laten weten. Ben benieuwd of hij de link naar mij legt hihi.

Zondag ben ik ook bij hem geweest. Zaterdag hadden we namelijk niet echt tijd voor elkaar. Ik heb eerst lekker in zijn bad gelegen. Na een peukie gerookt te hebben heeft hij mijn rug nog een keer gemasseerd. De vorige massage had goed geholpen, maar ik had nog een beetje last.

Ik was in de middag lopend naar hem toe gegaan, zodat ik weer mijn beweging had dit weekend. ’s Avonds na het eten – de restanten chinees – ben ik weer naar huis gewandeld. Zo’n beetje dezelfde route.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *